Friday, April 1, 2022

Colecționează momente cu Aroma Land

     Aproape toate amintirile mele sunt legate de senzații olfactive, de nuanțe de miresme care îmi evocă în cel mai mic detaliu anumite momente pe care memoria a ales să le păstreze. Henri Bergson spunea că este imposibil ca două momente să poată fi identice în cadrul proceselor cognitive ale unui individ. Cu toate că nu sunt om de știință, îndrăznesc să îl contrazic. 

                    Sursa: wallpaper.com

    Nu îmi spuneți că mirosul de portocală nu vă transpune în copilărie, în jurul unui brad fremătător sub greutatea podoabelor și aplecat cu grijă asupra nenumăratelor cadouri care păreau că se năpustesc unele spre altele, unde mirosul de cozonac vă răscolea papilele gustative și buna cuviință nu vă împiedica să ștergeți castroanele cu creme până la albire. Sau că mirosul unui parfum nu vă surprinde pe malurile exotice ale unei vacanțe ori cu picioarele tremurânde la prima întâlnire, că mirosul de pâine proaspăt scoasă din cuptor nu vă trezește amintirea unei pâini sănătoase coapte în cuptor de țară, cu pisica unduindu-se leneș printre picioare. Până și parfumul pe care îl alegem înainte de a ieși din casă ne definește starea de spirit. Ați observat? 

    Dintotdeauna mi-am dorit să pot păstra într-un flacon un crâmpei din mireasma fiecărei emoții, pe care să îl pot desface atunci când mi se face dor ori pentru a-l împărtăși cu cei dragi. Voi nu?

  Colecția Momente, propusă de AromaLand, m-a adus un pic mai aproape de acest țel prin sinergiile de arome cu ajutorul cărora surprind acele emoții, acele experiențe, acele momente pe care ne dorim să le rememorăm ori de câte ori avem nevoie. Au de toate, indiferent cât de năsfiros ai fi. Dacă ceea ce cauți este Inspirația, sinergia de aloe vera și vanilie îți va descătușa stavilele anti-creativitate și îți va ghida gândurile pe tărâmuri nebănuite. Trust me, I’m a writer, iar inspirația este esențială pentru mine. Iar când ideile mi se învălmășesc în minte și mă lupt să le dau o formă, nu este nimic mai bun decât contopirea bergamotei, a gardeniei și a mentei, care mă îndreaptă către făgașul Clarității. Oricât de obosită aș fi, sinergia violetelor și a fructelor de pădure mă ajută să îmi refac forțele și să îmi recapăt Vitalitatea


   Dacă lucurile nu îți ies așa cum ți-ai dori, nu te da bătut, ridică-te și pornește iarăși cu același Optimism, potențat și de melanjul dintre lavandă și salvie. Pentru momentele în care îți lipsește Pasiunea, întrepătrunderea orhideei cu santalul îți va trezi din nou iubirea, iar Dorința o vei putea regăsi scăldându-te în mirosul amețitor de trandafir și mosc.

   Săculețul parfumat poate fi folosit pentru odorizarea încăperilor mici, a garderobelor (vă mărturisesc că rochiile mele de vară au căpătat un miros proaspăt de lavandă și salvie, astfel încât mă simt ca în mijlocul unui lan de lavandă de Provence) și a interioarelor autoturismelor. Dacă vei vrea să reîmprospătezi parfumul săculețului, poți adăuga câteva picături din uleiul preferat în interiorul său. Iar pentru o răspândire mai eficientă și mai vastă a parfumului în încăpere îți recomand aromatizorul ceramic, care te poate purta prin întreaga Colecție Momente a celor de la AromaLand.


Tu pe care le-ai încercat?




No comments:

Post a Comment